• darkblurbg
  The Bridge Chapter Holland
 • darkblurbg
  The Bridge Chapter Holland
 • darkblurbg
  The Bridge Chapter Holland
 • darkblurbg
  The Bridge Chapter Holland.
 • darkblurbg
  The Bridge Chapter Holland.
 • darkblurbg
  The Bridge Chapter Holland.
 • darkblurbg
  The Bridge Chapter Holland.
 • darkblurbg
  The Bridge Chapter Holland.
 • darkblurbg
  The Bridge Chapter Holland.

Beste,
Het motorseizoen loopt weer ten einde, onze tweewielige liefdes worden weer klaargemaakt voor de overwintering. Ieder jaar is het te doen gebruikelijk dat het seizoen wordt afgesloten met de snertrit. Een soort van ‘kouwe klauwen rit’, afgesloten met een overheerlijke kop snert zoals deze alleen bij Big Rivers te genieten is. Echter…. Ook dit evenement wordt ons door corona onmogelijk gemaakt.
 
Hoewel we óp de motor voldoen aan groepjes van maximaal 2 personen, zal dit een ander verhaal worden als we met een groep mensen samen komen. Helaas laten de actuele richtlijnen dergelijke situaties niet toe en kunnen we als bestuur het risico niet nemen. Dit terwijl dit event de uitgelezen kans zou zijn om kennis te maken met het nieuwe bestuur van onze club.
 
Voor Big-Rivers is dit ook een vervelende situatie, daar men daar ook elk jaar naar dit event ter afsluiting van het motor seizoen en nog even een leuke samenkomst in Heteren uitkijkt. Ook Big-Rivers moet zich echter aan de actuele richtlijnen houden en kan geen onnodige risico’s nemen.
 
We zullen de leden de komende winter periode op de hoogte blijven houden omtrent ontwikkelingen rondom het opzetten en inrichten van het nieuwe bestuur en eventuele ideeën die mochten rijzen voor het komende jaar. Laten we hopen dat corona snel overwonnen wordt en we elkaar weer snel in grotere groepjes dan 2 personen mogen gaan zien!

Leon Kimman

Director-elect The Bridge Chapter Holland

 

 

Sinterklaas bij Big-Rivers H-D
Sinterklaas is alweer in aantocht, 5 december is weer de grote dag.
Helaas komt Sinterklaas dit jaar geen groot feest geven bij Big-Rivers Harley-Davidson. Om alle lieve kindjes toch hun cadeau te kunnen geven, heeft de Sint met zijn Pieten goed nagedacht en besloten dat de kinderen zich kunnen opgeven voor een speciale Sinterklaas kleurwedstrijd!

Geef je op en ontvangt de link voor het downloaden van de kleurplaat. Deze mag ingeleverd worden in onze shop, komt het niet uit? Dan kan de kleurplaat ook opgestuurd worden met de post of digitaal naar shop@big-rivers.nl

Sint en Pieten wachten met smart op alle mooie kleurplaten! Alle kleurplaten zullen worden opgehangen in onze kledingshop.

Je kunt je aanmelden tot 21 november 2020. De kleurplaten mogen worden ingeleverd tot 28 november 2020. Iedereen die zich heeft aangemeld en een mooie kleurplaat hebben gemaakt krijgen rond 5 december bericht van de Sint.... spannend!!!

(De kleurplaatwedstrijd is voor kinderen van 0 tot en met 6 jaar)
 
"Great communication begins with connection"
Via de onderstaande link kun je deelnemen aan één of beide WhatsApp groepen. 
(alleen voor leden van The Bridge Chapter)
 

Aankomende Evenementen:

 • tot nader order ......