• darkblurbg
  The Bridge Chapter Holland
 • darkblurbg
  The Bridge Chapter Holland
 • darkblurbg
  The Bridge Chapter Holland
 • darkblurbg
  The Bridge Chapter Holland.
 • darkblurbg
  The Bridge Chapter Holland.
 • darkblurbg
  The Bridge Chapter Holland.
 • darkblurbg
  The Bridge Chapter Holland.
 • darkblurbg
  The Bridge Chapter Holland.
 • darkblurbg
  The Bridge Chapter Holland.

Beste,

Het blijft een lastig jaar, waarin we telkens weer aanpassingen moeten doen aan planningen. De meesten van ons zullen dat herkennen vanuit de werksituatie, maar ook privé moeten bijvoorbeeld vakantieplanningen herzien worden.

Voor ons Chapter is dat niet anders. Eerder al hebben we jullie laten weten dat het Chapterweekend niet te organiseren was op een veilige manier. Een aantal enthousiaste leden hebben een eigen weekendje georganiseerd. De overige aanmelders voor dat weekend (en alle andere leden) willen we ook een alternatief bieden. Hierover lees je onderstaand meer.

En dat is niet het enige. Gisteren heeft Harley-Davidson laten weten dat ook het evenement aan de Faakersee dit jaar niet kan plaatsvinden.
Maar ook hiervoor willen we een alternatief gaan bieden. We gaan als eerste alle hotels en restaurants bewegen om de kosteloze annuleringsmogelijkheid te verlengen. We willen natuurlijk geen enkel financieel risico lopen ;-)
Als dat goed verloopt gaan we alle aanmelders van de Faak-reis persoonlijk benaderen om het alternatief te bespreken. Op basis daarvan zullen we meer van ons plan bekend maken. Hou dus vooralsnog je agenda voor de week van 6 tot 13 september vrij!
 
Tot slot het goede nieuws: zondag a.s. (7 juni) is onze eerste ride-out na de Corona-crisis. Ik hoop velen van jullie daar te zien.

Paul Brouwer
Director The Bridge Chapter Holland

 

Alternatief  voor Chapterweekend 27 juni

Hallo Motorvrienden, 

Het Chapter weekend is helaas door het Corona virus geannuleerd, een fikse teleurstelling voor de 34 deelnemers. Als bestuur vinden we dat er voor de liefhebbers in dat “Chapter weekend" een mooie lange rit gereden kan worden. Wij hebben dan ook besloten om op zaterdag 27 juni een lange rit uit te zetten, een rondje IJsselmeer, een rit van ongeveer 6,5 uur. Natuurlijk zullen er de nodige stops worden ingepland waarbij de corona regels in acht worden genomen. We zullen ons op 27 juni om 09:00 uur verzamelen bij Big Rivers en om 09:30 de motor aantrappen.

Om voor de stops goede afspraken te kunnen maken met de restaurants is het van belang om vooraf te weten hoeveel bikers er meegaan.

Heb je zin in een mooie lange rit op 27 juni meldt je dan bij mij aan, activity-officer@bridge-chapter.nl, dan kan ik e.e.a. voorbereiden.

Stay safe en geniet!
 
Nico Tap
Activety Officer The Bridge Chapter Holland
 

Nieuw bij de club!

Met groot genoegen verwelkomen wij bij de The Bridge Chapter - Holland...

Naam: Eric van der Horst

Leeftijd: 61
Woonplaats: Westervoort

Gezinssamenstelling: Getrouwd en één dochter
Ik rij Harley-Davidson sinds: maart 2020
Ik ben lid geworden omdat: ik het leuk vind om met gelijkgestemden in contact te komen
Ik verwacht van het Chapter: Gezelligheid en leuke toerritten
Mijn andere hobby’s: boten, honden, duiken
Wat ik nog kwijt wil: Door mijn zeer onregelmatige diensten is plannen op langere termijn vrij moeilijk voor mij; ik ben daardoor helaas niet altijd in staat om aan een festiviteit deel te nemen.