• darkblurbg
  The Bridge Chapter Holland
 • darkblurbg
  The Bridge Chapter Holland
 • darkblurbg
  The Bridge Chapter Holland
 • darkblurbg
  The Bridge Chapter Holland.
 • darkblurbg
  The Bridge Chapter Holland.
 • darkblurbg
  The Bridge Chapter Holland.
 • darkblurbg
  The Bridge Chapter Holland.
 • darkblurbg
  The Bridge Chapter Holland.
 • darkblurbg
  The Bridge Chapter Holland.

Beste,

De zomer is in volle gang; de vakanties zijn aangebroken. Maar het weer lijkt soms niet op de zomer en veel vakanties zijn geannuleerd.
 
Daarvan kun je in de put gaan zitten, maar je kunt er ook de voordelen uithalen…..
Wat dacht je van: het is niet warm genoeg om in de tuin of het zwembad te liggen, maar het is dan wel weer erg lekker op de motor! Of: mijn vakantie gaat niet door, maar dan heb ik meer tijd om er met de motor op uit te trekken. Het is maar hoe je het bekijkt ;-)
 
Het chapter en de dealer helpen je daarbij een beetje. Zo ontstaan er spontane initiatieven als een ride-out of een BBQ voor de clubleden en dat ondersteunen wij als bestuur van harte. We hebben ride-out’s in augustus gepland; iets dat we normaal gesproken niet deden vanwege die vakanties. Maar nu toch de Ladies Ride Out en een club ride out.
En bij de dealer kun je deelnemen aan de Experience Tour.
 
Kortom: je hebt een mooie machine ter beschikking; er zijn voldoende activiteiten en je hebt tijd over! Wat let je?
 
Fijne zomer.

Paul Brouwer
Director The Bridge Chapter Holland

 

Sim en Gerie organiseren een BBQ op zaterdag 29 augustus om 15:00u bij Sim thuis (Huissen). Kosten €25,- p/p incl. eten en drank. De BBQ is zonder Ride Out i.v.m. de drankjes. Aanmelden kan door te reageren in de Ouwehoer App of door middel van een bericht naar Gerie 06-20016858. Adres volgt na aanmelding. Komt allen!
 
Terugblik Ride Out 28-06-2020
video made by Edkor Polman
 
Terugblik Ride Out 19-07-2020
video made by Edkor Polman
 
Graag willen we je op de hoogte brengen van een wijziging in het gebruik van de officiële WhatsApp groep. Als bestuur zijn we blij dat we als club steeds hechter met elkaar worden, maar we zien ook dat leden uit deze WhatsApp groep stappen omdat ze niet zitten te wachten op social talk etc. Voor degene die hier wel interesse in hebben is door Ben Gerritzen enige tijd geleden de “Ouwehoer” WhatsApp groep aangemaakt waar met veel enthousiasme en veel geouwehoer iedereen, met slechts een aantal huisregels, berichten mag plaatsen. De officiële WhatsApp groep is uitsluitend voor nuttige en relevante informatie met betrekking tot actuele activiteiten van het Chapter.

Het verschil tussen deze twee WhatsApp groepen is soms lastig te onderscheiden waardoor er vanuit enthousiasme (of een begripvolle vergissing) berichten in de officiële WhatsApp groep terecht komen waar wij als bestuur zijnde op de achtergrond klachten over ontvangen. Omdat we graag zien dat zoveel mogelijk leden in de officiële WhatsApp groep blijven voor belangrijke communicatie hebben we een wijziging gedaan waardoor het alleen voor bestuursleden mogelijk is om berichten te plaatsen in deze groep. Voor al het andere word je door Ben hartelijk verwelkomt in de Ouwehoer groep. Mocht je een bericht geplaatst willen hebben in de officiële WhatsApp groep wat relevant is voor alle leden dan kun je dit bericht naar een van de bestuursleden sturen. Zijn we van menig dat dit bericht voldoet aan de voorwaarden voor de officiële WhatsApp groep dan zullen wij dit bericht plaatsen.

De Facebookpagina kan en mag ook door iedereen gebruikt worden voor overige motor-gerelateerde berichten. Deze pagina is een besloten groep uitsluitend voor leden en geïnteresseerden. Als iemand deze pagina wenst te volgen kan hij of zij een aanvraag doen op deze Facebookpagina. Als een van de volgers een bericht wil plaatsen wordt dit eerst als verzoek naar de beheerders verstuurd, en bij goedkeuring wordt het bericht inzichtelijk op de pagina. Het kan dus even duren voordat je je bericht op de pagina terugziet. In de praktijk blijkt dat dit vaak snel geregeld is. Berichten die niet wenselijk zijn op de pagina worden geweigerd. Dit is gelukkig nog nooit het geval geweest en dat geeft aan dat jullie daar nu ook al goed mee omgaan. Laten we dat ook zo houden ;-)

We hopen dat we hiermee duidelijkheid scheppen over het gebruik van de verschillende communicatiekanalen die we tot onze beschikking hebben. Via de onderstaande link kun je deelnemen aan één of beide WhatsApp groepen (alleen voor leden van The Bridge Chapter). Mocht je hierover nog vragen hebben dan horen wij dat natuurlijk graag.    
 
Namens het bestuur van The Bridge Chapter Holland.
 
The Big-Rivers Experience tour!
Wil je één van de nieuwste modellen uitproberen of meerijden met je eigen motor tijdens The Big-Rivers Experience Tour van 6 t/m 9 augustus, meld je aan!
 

Ladies Ride Out 22-08-2020
Speciaal voor alle ladies. Noteer het vast in je agenda!

Mariët van Gaal
Ladies of Harley Officer

 

Nieuw bij de club!

Met groot genoegen verwelkomen wij bij de The Bridge Chapter - Holland...

Naam: Peter Hekking

Leeftijd: 58
Woonplaats: Lelystad

Gezinssamenstelling: Gescheiden, één volwassen kind nog thuiswonend 
Ik rij Harley-Davidson sinds: 2000
Ik ben lid geworden omdat: Ik weer een andere Harley heb gekocht, dit keer bij Big Rivers. Bij de opstart van The Bridge Chapter vanuit Harleyworld Arnhem was ik al lid. Na paar jaar lid af en nu dus weer terug.
Ik verwacht van het Chapter: Mooie ritten in binnen-en buitenland. Leuke club bijeenkomsten. Kijken wie er een beetje mijn kant uit wonen om spontaan af te kunnen spreken om te gaan rijden.
Mijn andere hobby’s: Veel sporten, varen met rubberboot, éénmotorig vliegen, veel vrienden :)

Naam: Peter van Ooijen

Leeftijd: 61
Woonplaats: Bennekom

Gezinssamenstelling: getrouwd en 3 zoons. Alle drie met een motor rijbewijs
Ik rij Harley-Davidson sinds: 2015. Dyna. Getuned. Half Ape 
Ik ben lid geworden omdat: ik het leuk vindt om zo nu en dan een tour te rijden.
Ik verwacht van het Chapter: organistatie- en communicatie talent.
Mijn andere hobby’s: fietsen, lezen en wandelen, ICT.
Wat ik verder nog kwijt wil: als ik wat kan doen hoor ik het graag.

 

Aankomende Evenementen:

 •  6 t/m 9 augutus The Big-Rivers Experience Tour
 •  22 augustus Ladies Ride Out
 • 30 augustus Ride Out