• darkblurbg
  The Bridge Chapter Holland
 • darkblurbg
  The Bridge Chapter Holland
 • darkblurbg
  The Bridge Chapter Holland
 • darkblurbg
  The Bridge Chapter Holland.
 • darkblurbg
  The Bridge Chapter Holland.
 • darkblurbg
  The Bridge Chapter Holland.
 • darkblurbg
  The Bridge Chapter Holland.
 • darkblurbg
  The Bridge Chapter Holland.
 • darkblurbg
  The Bridge Chapter Holland.

Beste,

Er gebeurd veel bij het chapter, heel veel ……
En dat is goed nieuws, want dat geeft aan dat we blijven groeien en dat we enthousiaste leden hebben. In tegenstelling tot een verwachtte rustige zomerperiode is dat bij ons chapter zeker niet het geval. Zowel in juli als augustus hebben we verschillende activiteiten gehad en we gaan in september gewoon door!
 
Kijk maar naar de aankondigingen in deze nieuwsbrief, met een aantal zeer bijzondere initiatieven. Hiervan wil ik zeker de ladies-ride-out en de 1e Market Garden ride-out van ons “kersverse” lid John benoemen. En wat dacht je van een volgepropt Open House Weekend die we aftrappen met een Chapteravond?
 
En ook nog nooit vertoond: nu al aanmeldingen voor de Roadcaptain training voor volgend jaar! Het kan niet op. Ik wordt hier warm van. Thank you!

Paul Brouwer
Director The Bridge Chapter Holland

 

Terugblik Ride Out 11 augustus 2019

Video made by Edkor Polman

 

Terugblik Chapterweekend 2019

Video made by Edkor Polman

 

Ladies ride out
*** 7 september 2019
***

Graag nodigen we je alle ladies van harte uit voor de eerste editie van DE Ladies Ride Out van Big-Rivers Harley-Davidson op zaterdag 7 september! Wij hebben deze leuke dag georganiseerd voor de Harley-ladies dus meld je snel aan zodat ook jij er bij kan zijn!

We starten deze dag om 9:00u in Heteren waarna we na een kopje koffie of thee een mooie route gaan rijden door het Gelderse landschap. We stoppen rond 12:30u voor een heerlijke lunch om weer na een lekker stukje toeren terug te komen bij Big-Rivers H-D. 

We zullen worden ontvangen door Kapsalon Piki’s, Mobebo Beads sieraden, Optidee en Cathing Moments Fotografie die ons zullen gaan informeren over hun leuke producten en diensten. Marco van Soest (Cathing Moments Fotografie) zal van ieder samen met haar eigen Harley-Davidson een mooie foto maken! De kosten voor deze dag zijn € 22.50 p/p. We sluiten de dag af met een hapje en een drankje én ontvang je een leuke Goodie Bag!

Schrijf je in d.m.v. de onderstaande button of neem contact op met Angela Wouda via 026-4742657 of shop@big-rivers.nl en we zie je graag op 7 september!

Organisatoren:
Angela Wouda
Mariët van Gaal
 
Harley & Friends Event Onky Donky
*** Speciaal arrangement Harley-rijders ***

Zondag 15 september organiseert Onky Donky het Harley & Friends Event. Er zal een mooie route worden gereden vanaf het Onky Donky Huis in Rhenen naar Restaurant De Librije in Zwolle. De opbrengsten van deze dag gaan naar Stiching Onky Donky waardoor zij nog meer kinderen een onvergetelijke dag in het Onky Donky huis kan bezorgen.

Stichting Onky Donky vindt dat kinderen in een zorgelijke situatie, die beperkt worden in hun kind-zijn, extra aandacht verdienen in de veilige en liefdevolle omgeving van het Onky Donky Huis. Door het bieden van een geheel verzorgde Onky Donky dag wil zij kinderen, voor wie dat niet vanzelfsprekend is, een onvergetelijke dag bieden. Een dag waarin zij onder deskundige begeleiding vrij kunnen spelen en genieten.

We verzamelen bij Big-Rivers H-D om gezamenlijk richting de start van deze Ride Out te gaan. De kosten voor het bijwonen van deze dag bedragen €45,- per persoon en moet bij ontvangst bij het Onky Donky Huis contant voldaan worden. Gebruik de onderstaande link en schrijf je in!

08:30u Verzamelen bij Big-Rivers H-D 
09:30u 
Ontvangst in het Onky Donky Huis (broodje/thee/kofie)
10:00u 
Start route
Lunch
17:00u 
Aankomst bij Librije Zwolle (drankje/bitterbal)

Namens het bestuur van Onky Donky, The Bridge Chapter en Big-Rivers Harley-Davidson, hopelijk tot dan!
 

Generaal Sosabowski memorial ride out (members only)
*** 21 september 2019
***
Operation Market Garden 1

 
Het is dit jaar 75 jaar geleden dat Operation Market Garden zich boven Zuid en Midden-Nederland voltrok. Met deze grootste luchtlandingen ooit was het de bedoeling om alle bruggen over de  Nederlandse rivieren in handen te krijgen. Als dat plan zou slagen dan lag een invasie van Duitsland via Noord-Nederland voor de hand, wat de oorlog aanzienlijk eerder had kunnen beëindigen. De operatie liep echter stuk op de laatste brug over de Rijn. Deze brug heeft later de naam John Frost brug gekregen, naar de commandant ter plaatse in september 1944. Aan deze brug danken wij ook onze chapter naam ‘The Bridge Chapter’. 
 
Wij willen deze opmerkelijke gebeurtenis niet zomaar voorbij laten gaan. Ter ere van het het feit dat het 75 jaar geleden is dat de bevrijding van Nederland werd ingezet, willen wij dit herdenken met een ride out. Als dit in de smaak valt, dan kunnen we hier een jaarlijks terugkerend event van maken.
 
Wij verzamelen 21 september om 09.00 uur bij Big Rivers. Om 09.30 vertrekken richting het zuiden. We rijden binnendoor naar Eindhoven en daar aangekomen rijden we terug naar het noorden via grote delen van wat destijds door de geallieerden “Hells Highway” werd genoemd. Deze route voert over een aantal van de bruggen uit Market Garden en langs diverse monumenten die hieraan herinneren. 
 
De 21e september is niet zomaar een uitgekozen datum, want op deze dag vinden er ter herdenking parachutisten landingen plaats op de Ginkelse Heide en bij Driel. Bij Driel gebeurd dat door Poolse parachutisten. Dit gaan we ter plaatse bekijken om 13.00 uur. Als dit evenement afgelopen is, rijden we de laatste kilometer terug naar Big Rivers waar de rit eindigt.
 
We stoppen onderweg één keer, waarbij je de gelegenheid hebt je zelf meegebrachte verzorging te nuttigen. Ook om 12.30 uur bij aankomst naast de dropzone heb je de gelegenheid om je eigen meegebrachte lunch te nuttigen.  
 
Als herinnering aan deze Ride Out is het mogelijk
een uniek t-shirt te bestellen. Dit unieke herinnerings t-shirt kost €17,50 en is een paar weken na de Ride Out af te halen bij Big-Rivers H-D. Bij succes keert ook het t-shirt jaarlijks terug en zo kun je dus een mooie collectie Market Garden memorial ride out t-shirts verzamelen.

John Sinderdinck zal deze ride out op zijn eigen ludieke en interessante wijze voor ons organiseren.

MELD JE AAN! stuur een mail naar director@bridge-chapter.nl om ons op de hoogte te brengen van jouw deelname.
 
 

Praag, Hamburg ...... SO WHAT'S NEXT?

European Bike Week 2020, het grootste HARLEY®-feest in Europa, en de Alpen - wat een combinatie!

Onder het motto: Plans are nothing, planning is everything... gaan we ons nu al opmaken voor volgend jaar. En dat wordt er een..... schrijf je nu in voor het grootste Harley-feest in Europa van 8 t/m 13 september 2020! Het is erg eenvoudig, hier moet je als Harley-liefhebber een keer zijn geweest. En dat gaan wij organiseren...

De route gaat net over de 1000km. We gaan daarom de heenreis rijden over twee dagen verdeeld, vervolgens verblijven we twee dagen daar en gaan we ook de terugreis in twee dagen voltooien.

Organisatoren
Huubke van Boldrik
Paul Brouwer

 

Chapteravond

*** 20 september 2019 ***

Vrijdagavond 20 september trappen we het Open House weekend af met een gezellige Chapteravond. Mede dankzij de groei van het Chapter wordt het tijd om weer een gezellige avond te organiseren. Dus noteer het vast in je agenda!
Aanvang 19:30u

 

Nieuw bij de club!

Met groot genoegen verwelkomen wij bij de The Bridge Chapter - Holland...

Naam: Peter Graaf

Leeftijd: 58
Woonplaats: Hoorn

Gezinssamenstelling: Vrouw, twee kinderen en een hond
Ik rij Harley-Davidson sinds: 2015
Ik ben lid geworden omdat: In Juli een demorit gereden bij Big rivers en dit was een warm welkom. Aardige mensen en een mooie rit gemaakt. Ik voelde mij gelijk thuis. Wat niet de bedoeling was is toch gebeurd. Enkele weken na de demorit heb ik mijn mooie Road King ingeruild voor een Road Glide. Het afscheid viel niet mee maar ik ben heel blij met de nieuwe motor en wil graag samen met jullie mooie ritten maken.
Ik verwacht van het Chapter: Graag mooie ritten maken en op de hoogte gehouden worden van allerlei nieuws rondom dit prachtige merk. Ook af en toe een rijvaardigheids training volgen en ik zou het ook leuk vinden om iets meer van de techniek van de motor willen weten.
Mijn andere hobby’s: Sporten. Niet echt een hobby maar ik doe dit om fit te blijven en geen last van mijn rug te krijgen zodat ik vaker kan motorrijden. Je moet er wel iets voor over hebben:-)

 
Naam: John Sinderdinck

Leeftijd: 56
Woonplaats: Arnhem

Gezinssamenstelling: pa, ma en zoon
Ik rij Harley-Davidson sinds: 1993
Ik ben lid geworden omdat: het een leuk clubje is
Ik verwacht van het Chapter: niets
Mijn andere hobby's zijn: geen tiet veur 

 
 

Aankomende Evenementen:

 • Zondag 7 september Ladies Ride Out
 • Zondag 15 september Onky Donkey Ride Out
 • Vrijdagavond 20 september Chapteravond
 • Zaterdag 21 & zondag 22 september Open House Weekend Big-Rivers H-D
 • Zaterdag 21 september Generaal Sosabowski Ride out (John Sinderdinck)
 • Zondag 22 september Open Ride Out (tijdens het Open House)