• darkblurbg
  The Bridge Chapter Holland
 • darkblurbg
  The Bridge Chapter Holland
 • darkblurbg
  The Bridge Chapter Holland
 • darkblurbg
  The Bridge Chapter Holland.
 • darkblurbg
  The Bridge Chapter Holland.
 • darkblurbg
  The Bridge Chapter Holland.
 • darkblurbg
  The Bridge Chapter Holland.
 • darkblurbg
  The Bridge Chapter Holland.
 • darkblurbg
  The Bridge Chapter Holland.

Beste,

De aftrap is gedaan! Na vele maanden van voorbereiding door Huubke en ondergetekende hebben we op 3 mei de Info avond Hamburg gehad. Na een presentatie over wat ons te wachten staat en goede inmenging en vragen van de aanwezigen, werd de avond besloten met een hapje en een drankje. Helaas kon niet iedereen die zich voor het weekend heeft aangemeld aanwezig zijn, maar het merendeel was er wel. En het werd een ontzettende gezellige avond ;-). Iedereen sprak met iedereen, maakte kennis met elkaar of zochten oude bekenden weer op. Een leuke en gezellige groep van mensen die er allemaal zin in hebben en niet kunnen wachten om te vertrekken. En dat zijn er nogal wat, want de teller staat momenteel op 59 deelnemers met 45 motoren.
Drie deelnemers hebben een eigen accommodatie geregeld, waardoor we met 54 mannen en vrouwen in één hotel verblijven. Dat beloofd wat ;-)

De route naar Hamburg is gemaakt; een gave lunchplek is gevonden en geregeld en voor de vrijdagochtend hebben we een rondrit rondom Hamburg op de planning staan. Contacten daarvoor zijn inmiddels gelegd met het Nordheide Chapter. Kortom: tot zover alles onder controle! By the way: opnieuw zijn er extra kamers bijgeboekt om aan de grote vraag te voldoen; er is nu nog maar één kamer beschikbaar. Ben je nog aan het twijfelen om mee te gaan? Wacht dan niet te lang, want op is hierna ook echt op !

Wat hebben we nog meer gehad de afgelopen maand? We begonnen met de goed bezette taxatiedag en de Road Captain training op 6 april. Velen hebben hun bezit veilig gesteld door een grondige taxatie uit te laten voeren en de Road Captain training heeft ons Chapter weer verrijkt met vier kersverse Roadcaptains: Edkor Polman, Niek van Dijk, Geert van Oort en Ton van der Mast. Gefeliciteerd mannen!

Vervolgens hebben we de zeer geslaagde demodagen van 11 t/m 14 april en de Ride Out van 28 april gehad. En wat een mazzel hadden we met het weer …. allemaal geslaagde ritten met mooie routes.

Voor deze maand hebben we wederom demodagen op 23 tot 26 mei staan, maar we beginnen natuurlijk morgen met een mooie Ride Out en een uniek museumbezoek onder leiding van Peter Arriaans!

Paul Brouwer
Director The Bridge Chapter Holland

 

Terugblik Ride Out 28 april 2019

Video made by Edkor

 
 

Infoavond Hamburg Harley Days

Video made by Edkor

 
 

Morgen is het zover: Ride Out 11 mei 2019

De route die ik voor 11-5 gepland heb laat ons een groot gedeelte van Maas en Waal zien. Het gedeelte in de middag brengt ons richting de Duitse grens. We gaan genieten van de dijken en de rivieren, we rijden stukjes door bossen en heel speciaal komen we nog langs een klein zweefvliegveldje in mijn Malden waar ik geboren en getogen ben.

Het bezoek aan het museum in Metropole in Druten is bijzonder de moeite waard. Metropole Druten herbergt een unieke collectie exclusieve automobielen: oldtimers, youngtimers en newtimers. Deze bijzondere privécollectie is het resultaat van een jarenlange wereldwijde zoektocht van ondernemer Frans van Haren naar klassieke, vintage en exclusieve automobielen. Deze gevarieerde collectie omvat zo’n 100 modellen van beroemde automerken uit verleden en heden: sportscars, chique limousines, cabrio’s, racing cars, muscle cars tot en met de tiny classic cars. De met kroonluchters verlichtte expozaal geeft extra cachet aan de bijzondere deelexposities, zoals de Mille Miglia met enkele Alfa Romeo rallye cars uit de dertiger jaren, vitrines met klassieke auto-emblemen en motorkap-ornamenten.

Tijdens deze stop in Druten kunnen we genieten ook van een goedverzorgde lunch met diverse belegde broodjes, kopje soep, broodje frikandel/kroket Koffie, Thee, Melk. En in de categorie pak gerust nog een broodje en schenk nog maar een keer in, zo vaak je wilt. Alcohol is uitgesloten maar dat behoeft geen uitleg. Kosten hiervan zijn € 17,50 p/p.

Vertrekpunt: Big-Rivers Harley-Davidson
Verzamelen: 10:00u
Vertrek: 10:30u
Verwachte terugkomst: tussen 16:00u en 16:30u


Hopelijk tot morgen!

Tekst: Peter Arriaans

 

 Ride out 15 juni 2019

Op zaterdag 15 juni heb ik een route uitgestippeld door het mooie Brabantse landschap.

We vertrekken vanaf de MC Donalds in Cuijk (Raamweg 3, A73 afslag 4). Vanuit Cuijk rijden we over dijken, boswegen, klein stukje grindweg… en doorkruisen we mooie bochtige landschappen. Zeker de moeite waard!

De lunch gaan we beleven in een prachtig verbouwde boerderij met uitzicht over het platteland.

Ik hoop jullie allemaal te zien op de 15e!!!

Aanvang 10:00u
Vertrek 10:30u

Groeten,
Wout van der Zandt

 

 

 

Beste motorvrienden,

Nog een kleine 15 weken en dan is het zover, ons jaarlijks chapterweekend.

We koersen dit jaar naar het prachtige Weserbergland. Het Weserbergland is een heuvelland in Duitsland dat ligt in de deelstaten Nedersaksen, Noordrijn-Westfalen en Hessen. Het ligt rond de rivier de Wezer (Weser), tussen de steden Hannoversch Münden en Porta Westfalica. Het hoogste punt van het Weserbergland ligt in de Solling op 528 meter hoogte. Er liggen twee natuurparken in dit gebied: in het noorden van het gebied ligt rond de stad Hamelen het natuurpark dat ook de naam Weserbergland draagt. Direct aansluitend ten zuiden daarvan ligt het natuurpark Solling-Vogler. Het gebied wordt gekarakteriseerd door glooiende heuvels en dalen, en is rijkelijk bebost.

Bij Höxter ligt de Abdij van Corvey, dat in de 9e eeuw en 10e eeuw erg belangrijk was. Zo bezat het in Nederland een gebied als Westerwolde. Vele sprookjes van de gebroeders Grimm zijn hier opgetekend. Zo speelt het sprookje van de rattenvanger zich af in Hamelen. Ook de geboorteplaats van de baron van Münchhausen ligt in dit gebied: Bodenwerder. Vele gebouwen van de zogenaamde Wezerrenaissance zijn in dit gebied te vinden.

We verzamelen op vrijdag 23 augustus om 9:30 uur bij onze HD dealer Big-Rivers H-D in Heteren. Om 10:00 vertrekken we voor een rit van ca. 300 km en rijden we langs mooie, soms kronkelend wegen door Nederland en Duitsland. Na een kleine 2 uur houden we bij Haltern am See een kleine koffie break om vervolgens door te rijden richting Lippstadt. In de omgeving van Lippstadt zullen we voor een kleine lunch de benen een uurtje strekken.

Na ruim 4,5 uur toeren zullen we aankomen in Uslar waar we in Gasthaus Zur Harburg hartelijk welkom worden geheten door de familie Steingraber. Na wat opfrissingen kunnen de wandelaars de omgeving bekijken. 's-Avonds eten we gezamenlijk in het Gasthaus.

Op zaterdag trappen we na het ontbijt om 10:30 uur de motoren aan en gaan we door de fraaie omgeving voor een mooi rit van zo’n 200 km, "de 1000-kurven runde". We komen langs mooie plaatsjes als Beverungen, Höxter, Bad Kalfshaven en Jakobsberg. Tijdens de rit gebruiken we de lunch in een van de pittoreske dorpjes. 's-Avonds dineren we met z’n allen weer in het Gasthaus.

 

Zondag is het alweer tijd om de motoren richting Heteren te sturen. We vertrekken na het ontbijt en verwachten rond een uurtje of 3 weer in Heteren te zijn.

De kosten voor een tweepersoonkamer bedragen per nacht inclusief ontbijt € 80,- en € 60,- voor een eenpersoonskamer. Over de prijs inclusief avond eten ben ik nog in gesprek.
De lunches op de vrijdag, zaterdag en zondag zijn voor eigen rekening.

Voordat we alles definitief kunnen bevestigen willen wij graag weten wie er mee gaan. Om zeker te zijn van deelname is het van belang dat je je zo spoedig mogelijk aanmeld een aanbetaling verricht.
Graag ontvangen wij een bevestiging van deelnemen via bijgaande link plus een aanbetaling van €100,- op rekeningnummer NL91INGB00025205276 t.n.v. The Bridge Chapter Holland te Heteren, onder vermelding van Chapter Weekend.

Indien onverhoopt het weekend niet door kan gaan zal uiteraard de aanbetaling worden teruggestort.

Ik kijk nu al uit naar een mooi weekend met veel motorvrienden.

Groet,
Nico Tap
Activity Officer

Inschrijven >> 
 
 
Na lange tijd kunnen we weer patches en pins bestellen ;-)

HOG Eagle patch (groot): € 16,00
Rocker patch The Bridge Chapter (groot): € 20,00
Heritage Eagle patch (klein): € 6,00
Rocker patch The Bridge Chapter (klein): € 14,00
HOG Chapter pin: € 10,00
The Bridge Chapter pin: € 5,00

  
 

Nieuw bij de club!

Met groot genoegen verwelkomen wij bij de The Bridge Chapter - Holland...

Naam: Rob Rutten

Leeftijd: 38 jaar
Woonplaats: 
Bemmel
Gezinssamenstelling: vrijgezel
Ik rij Harley-Davidson sinds: 04-09-2018
Ik ben lid geworden omdat: na een goed georganiseerd dagje rijden was ik al om; ik dacht: dit wil ik vaker doen met mensen die net als ik kunnen genieten van de Harley en de mooie wegen.
Ik verwacht van het Chapter: gezellige bijeenkomsten en mooie toertochten.
Mijn andere hobby’s: ben ik niet aan het toeren, dan ben ik te vinden aan de waterkant met een hengel in de hand. Daarnaast houd ik me ook nog bezig met een schietsport bij een militaire vereniging.

 
 
 

Aankomende Evenementen:

 • donderdag 23 t/m zaterdag 25 mei Touring Event Big-Rivers H-D
 • zondag 26 mei Koopzondag B-R
 • zondag 15 junil Ride Out
 • donderdag 27 t/m zondag 30 juni Hamburg Harley Days