• darkblurbg
  The Bridge Chapter Holland
 • darkblurbg
  The Bridge Chapter Holland
 • darkblurbg
  The Bridge Chapter Holland
 • darkblurbg
  The Bridge Chapter Holland.
 • darkblurbg
  The Bridge Chapter Holland.
 • darkblurbg
  The Bridge Chapter Holland.
 • darkblurbg
  The Bridge Chapter Holland.
 • darkblurbg
  The Bridge Chapter Holland.
 • darkblurbg
  The Bridge Chapter Holland.

Beste,

De meteorologische lente is nog niet begonnen, maar velen hebben zich alweer met hun stalen ros op de weg begeven. Dat krijg je ervan als het weer van die rare sprongen maakt: 20 graden en dus zomerse temperaturen wordt opgevolgd door storm en regen. Waar zijn we aan toe dit jaar? Ik ben een beetje in de war; ik heb behoefte aan motorrijden terwijl ik nog op wintersportvakantie moet gaan ….. het zal wel met voorjaarsmoeheid of gewoon ouderdom te maken hebben ;-(

Onze eerste rit - de Kouwe Klauwen Rit - is afgelast vanwege het gure weer; geen kouwe klauwen dus. Dat is jammer want zo hadden we de start van ons seizoen toch niet voor ogen. Ik vind het niet zo erg, want de rit was gepland op de dag dat ik naar Oostenrijk zou vertrekken. Nu hoef ik tenminste niets te missen. En dat noemen we dan Omdenken, oftewel het positieve eruit halen ;-)

Nog iets positiefs: we hoeven we niet zo lang te wachten, want het eerste Open House weekend (23 en 24 maart) volgt snel en dan hebben we onze gebruikelijke bijdrage met een Open Ride-Out.

En wat dacht je van de Rijderstraining op 30 maart? Zoals inmiddels gebruikelijk hebben we ook dit voorjaar weer een training georganiseerd onder begeleiding van de twee topinstructeurs Theo en Rob. Zij hebben beide hun sporen als instructeur bij de politie verdient en het is fantastisch om te zien hoe die mannen de deelnemers in korte tijd kunnen laten groeien in het beheersen van de motor.

We hebben weer het maximum aantal deelnemers klaar staan om aan de training te beginnen en we zitten dus vol. Heb jij het gemist, maar wil je wel een keer meedoen? Geef je dan alvast op voor volgend jaar (zie onderstaand artikel).

Hebben we dan na onze vorige Nieuwsbrief nog niets gedaan? Jazeker wel. We hebben een reuze interessante presentatie van Jan Jans gehad over het maken van motorroutes, waardoor iedereen in staat is om de route te rijden zoals die gemaakt is op de computer.

Tot gauw!

Paul Brouwer
Director The Bridge Chapter Holland

 

GPS informatiemiddag 23-02-2019

Het kleine zaaltje bij Big-Rivers H-D stroomde langzamerhand vol met Harley adepten. Vol verwachting werd er gespeculeerd over wat er komen zou. De meeste mensen waren bekend met navigeren via een Tom-Tom of een Garmin. Deze gps middag zou een lampje laten schijnen over andere zaken. Om stipt 14:00u nam Jan Jans het woord. Via een overhead projector en voor velen zeer aangenaam werd in Jip en Janneke taal in een tijdsbestek van 3 uur een duidelijk beeld geschetst over hoe te navigeren via een van te voren ingestelde route.

Net als zijn collega Mr. GPS wist ook Jan Jans de zaal van het begin tot het einde te boeien. (Moeilijke) vragen werden door hem duidelijk en helder beantwoord. Niet één van de aanwezigen heeft zich gedurende de sessie verveeld.

Gebruik de onderstaande buttons om naar de My Route App handleiding en video van deze geslaagde middag te gaan.

De Bridge Chapter wenst jullie veel succes met het navigeren naar de toekomst!

Tekst: Edkor Polman (Membership Officer TBCH)

Handleiding My Route App

 
 

Open House @Big-Rivers H-D

Kom in het weekend van 23 en 24 maart naar Heteren voor het Open House Weekend. Op de zondag staat traditioneel onze Open Ride Out gepland.
Open Ride Out:
Aanvang 11:00u
Vertrek 11:30u
Terugkomst 13:00u
Vindt jij het leuk om als Chapterlid de bezoekers tijdens het Open House weekend te informeren over ons Chapter. Laat het ons weten! Stuur even een bericht naar director@bridge-chapter.nl
 
 

Nieuw bij de club!

Met groot genoegen verwelkomen wij bij de The Bridge Chapter - Holland...

Naam: Johan van de Kamp

Leeftijd: 41 jaar
Woonplaats: 
Didam
Gezinssamenstelling: vrouw en 2 kinderen; 1 van 12 en 1 van 17
Ik rij Harley-Davidson sinds: 2016
Ik ben lid geworden omdat: ik ook wel eens in groepsverband wil rijden en ervaring wil uitwisselen met mede Harley rijders.
Ik verwacht van het Chapter: leuke ritten en een gezellige leervolle ervaringen op te doen.
Mijn andere hobby’s:ik ben ook graag op pad met mijn speedboot met mijn gezin.
Wat ik nog kwijt wil: ik rij momenteel op mijn 2de hd; eerste was een H-D Electra Glide Sport 1340 evo bouwjaar 1988 blauw tone color en nu overgestapt op eenzelfde blauwe Road King met 1340 evo motorblok, bouwjaar 1994.

Groetjes Johan!

 
Naam: Maurice van der Stelt
Leeftijd: 45 jaar 
Woonplaats: Duiven

Gezinssamenstelling: getrouwd, 2 kinderen
Ik rij Harley-Davidson sinds: 02-03-2019
Ik ben lid geworden omdat:  ik een Harley-Davidosn heb gekocht.
Ik verwacht van het Chapter: mooie ritten maken en gezellig samen zijn. 
Mijn andere hobby’s: vakanties en varen met de boot.
Wat ik nog kwijt wil: genieten van het leven!

 

Motortaxatie

  

Voor de leden van het Bridge Chapter hebben we een afspraak gemaakt met Beerens Taxaties uit Tilburg voor het laten taxeren van je motor.

De prijs van een taxatie bedraagt € 155,- maar als we dit met meerdere leden tegelijk kunnen organiseren (bijvoorbeeld tijdens de taxatiedag bij Big-Rivers H-D op 6 april) dan ligt een leuke korting in het verschiet...

Mail naar
huubke@big-rivers.nl indien je gebruik wil maken van dit initiatief!
 
 

Rijderstraining 2019

Omdat we het maximaal aantal deelnemers hebben bereikt is inschrijven niet meer mogelijk. Deze inschrijflijst is daarom gewijzigd naar een voorinschrijving. Door je aan te melden geef je aan de volgende keer graag mee te willen doen. Je zult dan vooraf benaderd worden zodra de volgende Rijderstraining georganiseerd wordt zodat je jouw voorinschrijving kunt verzilveren.

Voorinschrijven