• darkblurbg
  The Bridge Chapter Holland
 • darkblurbg
  The Bridge Chapter Holland
 • darkblurbg
  The Bridge Chapter Holland
 • darkblurbg
  The Bridge Chapter Holland.
 • darkblurbg
  The Bridge Chapter Holland.
 • darkblurbg
  The Bridge Chapter Holland.
 • darkblurbg
  The Bridge Chapter Holland.
 • darkblurbg
  The Bridge Chapter Holland.
 • darkblurbg
  The Bridge Chapter Holland.

Beste,

Volgens mij twijfelen de weergoden dit jaar een beetje …… laten we het nu echt zomer worden of storten we nog wat water uit?
Voer voor ons Nederlanders om daar veelvuldig met elkaar over te praten. Feit blijft echter dat wij al heel wat Ride-Out’s hebben gehad met uitstekend weer ;-)

Natuurlijk heb ook ik geen glazen bol, maar ik verwacht - en hoop - dat we dit beeld de rest van de zomer vast kunnen houden. Want we hebben nog wel wat leuke dingen op de planning staan!
Kijken we alleen al naar de maand juni met op de 15e een ongetwijfeld hele mooie rit die Wout van der Zandt voor ons in petto heeft. Helaas kan ik daar zelf niet bij zijn, want dit valt samen met mijn jaarlijkse familie-motorweekend, waarin we toch weer met 8 Harley's op stap gaan.
Vervolgens hebben we de lang verwachtte Hamburg Harley Days waar we met 57 deelnemers op 44 motoren naartoe gaan. Hiervoor hebben we 33 kamers geboekt in ons bestemmingshotel.
Kortom: op voorhand al een succes, want dat hebben we met elkaar toch maar weer geflikt ;-)

En ach, wat kan dan een buitje regen schelen? We gaan er met elkaar een fantastisch weekend van maken! En ga je niet mee? Dan is er op de 30e nog altijd de koopzondag in Heteren.

Voor diegene die al op vakantie zijn of al gauw gaan: geniet er van. Lekker eten, drinken, luieren en vooral veel nadenken over de motorritten die je in die tijd had kunnen maken ;-)

Fijne zomer.

Paul Brouwer
Director The Bridge Chapter Holland

 

Terugblik Ride Out 11 mei 2019

Video made by Edkor

 
 

Ride Out 15 juni 2019

Op zaterdag 15 juni heb ik een route uitgestippeld door het mooie Brabantse landschap.

We vertrekken vanaf de MC Donalds in Cuijk (Raamweg 3, A73 afslag 4). Vanuit Cuijk rijden we over dijken, boswegen, klein stukje grindweg… en doorkruisen we mooie bochtige landschappen. Zeker de moeite waard!

De lunch gaan we beleven in een prachtig verbouwde boerderij met uitzicht over het platteland.

Ik hoop jullie allemaal te zien op de 15e!!!

Aanvang 10:00u
Vertrek 10:30u

Groeten,
Wout van der Zandt

 

Ride Out 21 juli 2019

Zet 'm vast in je agenda!
Nadere informatie volgt (zie de kalender op de website)

Organisator: Eddy Vos

 

 

Members only
Beste motorvrienden,

Nog een kleine 15 weken en dan is het zover, ons jaarlijks chapterweekend.

We koersen dit jaar naar het prachtige Weserbergland. Het Weserbergland is een heuvelland in Duitsland dat ligt in de deelstaten Nedersaksen, Noordrijn-Westfalen en Hessen. Het ligt rond de rivier de Wezer (Weser), tussen de steden Hannoversch Münden en Porta Westfalica. Het hoogste punt van het Weserbergland ligt in de Solling op 528 meter hoogte. Er liggen twee natuurparken in dit gebied: in het noorden van het gebied ligt rond de stad Hamelen het natuurpark dat ook de naam Weserbergland draagt. Direct aansluitend ten zuiden daarvan ligt het natuurpark Solling-Vogler. Het gebied wordt gekarakteriseerd door glooiende heuvels en dalen, en is rijkelijk bebost.

Bij Höxter ligt de Abdij van Corvey, dat in de 9e eeuw en 10e eeuw erg belangrijk was. Zo bezat het in Nederland een gebied als Westerwolde. Vele sprookjes van de gebroeders Grimm zijn hier opgetekend. Zo speelt het sprookje van de rattenvanger zich af in Hamelen. Ook de geboorteplaats van de baron van Münchhausen ligt in dit gebied: Bodenwerder. Vele gebouwen van de zogenaamde Wezerrenaissance zijn in dit gebied te vinden.

We verzamelen op vrijdag 23 augustus om 9:30 uur bij onze HD dealer Big-Rivers H-D in Heteren. Om 10:00 vertrekken we voor een rit van ca. 300 km en rijden we langs mooie, soms kronkelend wegen door Nederland en Duitsland. Na een kleine 2 uur houden we bij Haltern am See een kleine koffie break om vervolgens door te rijden richting Lippstadt. In de omgeving van Lippstadt zullen we voor een kleine lunch de benen een uurtje strekken.

Na ruim 4,5 uur toeren zullen we aankomen in Uslar waar we in Gasthaus Zur Harburg hartelijk welkom worden geheten door de familie Steingraber. Na wat opfrissingen kunnen de wandelaars de omgeving bekijken. 's-Avonds eten we gezamenlijk in het Gasthaus.

Op zaterdag trappen we na het ontbijt om 10:30 uur de motoren aan en gaan we door de fraaie omgeving voor een mooi rit van zo’n 200 km, "de 1000-kurven runde". We komen langs mooie plaatsjes als Beverungen, Höxter, Bad Kalfshaven en Jakobsberg. Tijdens de rit gebruiken we de lunch in een van de pittoreske dorpjes. 's-Avonds dineren we met z’n allen weer in het Gasthaus.

 

Zondag is het alweer tijd om de motoren richting Heteren te sturen. We vertrekken na het ontbijt en verwachten rond een uurtje of 3 weer in Heteren te zijn.

De kosten voor een tweepersoonkamer bedragen per nacht inclusief ontbijt € 80,- en € 60,- voor een eenpersoonskamer. Over de prijs inclusief avond eten ben ik nog in gesprek.
De lunches op de vrijdag, zaterdag en zondag zijn voor eigen rekening.

Voordat we alles definitief kunnen bevestigen willen wij graag weten wie er mee gaan. Om zeker te zijn van deelname is het van belang dat je je zo spoedig mogelijk aanmeld een aanbetaling verricht.
Graag ontvangen wij een bevestiging van deelnemen via bijgaande link plus een aanbetaling van €100,- op rekeningnummer NL91INGB00025205276 t.n.v. The Bridge Chapter Holland te Heteren, onder vermelding van Chapter Weekend.

Indien onverhoopt het weekend niet door kan gaan zal uiteraard de aanbetaling worden teruggestort.

Ik kijk nu al uit naar een mooi weekend met veel motorvrienden.

Groet,
Nico Tap
Activity Officer

Inschrijven >> 
 
 
Na lange tijd kunnen we weer patches en pins bestellen ;-)

HOG Eagle patch (groot): € 16,00
Rocker patch The Bridge Chapter (groot): € 20,00
Heritage Eagle patch (klein): € 6,00
Rocker patch The Bridge Chapter (klein): € 14,00
HOG Chapter pin: € 10,00
The Bridge Chapter pin: € 5,00

  
 

Nieuw bij de club!

Met groot genoegen verwelkomen wij bij de The Bridge Chapter - Holland...

Naam: Gert Klay

Leeftijd: 51 jaar
Woonplaats: woon in Nijmegen (Waalsprong) dus dichtbij Big Rivers en kom daar dus ook regelmatig.

Gezinssamenstelling: Ik ben getrouwd en heb 2 zoons van (bijna) 20 en 16 jaar en een hond.
Ik rij Harley-Davidson sinds: Ik ben ruim 25 jaar geleden met motorrijden begonnen en reed toen zoals veel jongelingen altijd Japans. Mijn Honda VF maakte me eigenlijk verliefd op V-twins. Toen de jongens klein waren heb ik een tijd geen motor gehad. Na een tijdje meerdere (sport)auto’s gehad te hebben, ging het toch weer kriebelen en heb ik die auto’s opgeruimd en heb tijdelijk wat mogen testen met diverse Amerikaanse V-Twins, zoals Victory (Octane) en Indian (Scout). En natuurlijk Harley, waarvoor ik uiteindelijk heb gekozen: in 2017 kocht ik een Roadster, een heerlijke gooi en smijt Harley die me een beetje terug deed denken aan m’n jeugd, maar dan met dat echte Harley gerommel tussen de benen.. Die Roadster heb ik echter na ruim anderhalf jaar ingeruild, omdat ik merkte dat ik relaxter wilde rijden maar toch sportief, mede omdat m’n heupen als gevolg van artrose versleten zijn en ik dus liever met forward control in een wat andere zithouding wil rijden. Na het testen van diverse Softails tijdens de demo dagen en goed advies van Huubke, heb ik de demo Softail Slim gekocht met het Jekill & Hyde systeem erop, daar was ik meteen weg van net als het heerlijke rijden met de M8 en het lage zwaartepunt van de Slim.
Ik ben lid geworden omdat: Ik graag in de weekenden samen ga cruisen. Het is een kick om samen te cruisen en het Harley gevoel te delen.
Mijn andere hobby’s: Naast motorrijden ben ik al jarenlang een fervent hobbyfotograaf, dus voor het maken van foto’s van een event of je Harley kun je me altijd bellen! 

 
 
 

Aankomende Evenementen:

 • zaterdag 15 juni Ride Out
 • donderdag 27 t/m zondag 30 juni Hamburg Harley Days
 • zaterdag 13 juli Demo Bike Ride Out Big-Rivers H-D
 • Zondag 21 juli Ride Out