• darkblurbg
  The Bridge Chapter Holland
 • darkblurbg
  The Bridge Chapter Holland
 • darkblurbg
  The Bridge Chapter Holland
 • darkblurbg
  The Bridge Chapter Holland.
 • darkblurbg
  The Bridge Chapter Holland.
 • darkblurbg
  The Bridge Chapter Holland.
 • darkblurbg
  The Bridge Chapter Holland.
 • darkblurbg
  The Bridge Chapter Holland.
 • darkblurbg
  The Bridge Chapter Holland.

Beste,

Het nieuwe jaar is begonnen en dat betekent ….. we gaan weer richting motorseizoen ;-)

Maar voor het zover is hebben we ook nog andere leuke dingen (gehad).

Om te beginnen de Nieuwjaarsborrel bij Big-Rivers. Die was - zoals gebruikelijk - weer goed bezocht en gezellig. Veel leden, potentiële leden en niet-leden ontmoet. Ik had me voorgenomen om na de toost om 14:00 uur weer te vertrekken, maar dat werd ietsje later: Anneke en ik vertrokken als één van de laatsten! Het is zo ontzettend leuk om al die mensen, die motorliefhebbers, te zien en te spreken …..

De middag werd helemaal leuk gemaakt toen de Big-Rivers motorfiets voor de Battle werd onthuld. Een super mooi exemplaar die welhaast moet leiden tot de eerste prijs (wat mij betreft in ieder geval). Heb je ‘m nog niet gezien? Ga dan gauw naar Heteren, want je moet ‘m gezien hebben!

Ook hebben we de ALV alweer achter de rug. Een zeer geslaagde avond met voldoende leden (maar natuurlijk altijd te weinig!). We hebben kennis gemaakt met Edkor en Leon die respectievelijk de media en de centen onder hun hoede hebben genomen. Een mooie aanwinst voor het bestuur en de club!

Een beetje een tegenvaller hadden we ook. Kort voor de vergadering heeft Alex te kennen gegeven te willen stoppen met zijn werkzaamheden voor de club (om persoonlijke redenen). Tijdens de ALV hebben we afscheid van hem genomen; niet dat hij weg is, want hij blijft lid van de club en zal ook regelmatig aanwezig zijn. En dat is fijn, maar toch ….. we zullen hem missen als Membership Officer waar we zulke hoge verwachtingen over hadden.

De kascontrolecommissie heeft de stukken van 2018 weer goed gekeurd na een gedegen onderzoek. Niet dat we daar bang voor waren, maar het is altijd weer prettig wanneer je als bestuur weer een goedkeuring krijgt voor het gevoerde beleid. Dank Piet van der Linden en Hans Koopmans!

Na de presentatie hebben we een goede discussie gehad over verschillende zaken en hebben we afgesloten met een drankje en een hapje.

Tot zover wat achter ons ligt en weer vooruit kijken …. ;-)

Bijvoorbeeld naar 23 februari. Dan komt Jan Jans ons alles vertellen over het maken van routes voor je navigatiesysteem en daarmee het vooraf genieten van wat komen gaat. Of naar 9 maart voor de Demodag van Big-Rivers en 10 maart, de eerste rit van het nieuwe jaar: de Kouwe Klauwen Rit !

Laat het motorseizoen maar beginnen ;-)

Paul Brouwer
Director The Bridge Chapter Holland

 

Routes maken voor Dummies 23-02-2019

Zaterdagmiddag 23 februari organiseren we een GPS informatiemiddag speciaal voor (meer of minder ervaren) routemakers en zij die dat willen worden…
Aanvang: 14:00u
Presentator: Jan Jans

Meer informatie

 

Kouwe Klauwen Rit 10 maart

10 maart is het zo ver, de eerste Ride out van het jaar.
We gaan een mooie rit maken van circa 150 km. naar de Sallandse Heuvelrug en retour via de Achterhoek. Ga naar de website voor alle info en hopelijk tot dan!

Organisator: Erik-Jan Zwiep
Ga naar de website
 
 

Open House @Big-Rivers H-D

Kom in het weekend van 23 en 24 maart naar Heteren voor het Open House Weekend. Op de zondag staat traditioneel onze Open Ride Out gepland.
Open Ride Out:
Aanvang 11:00u
Vertrek 11:30u
Terugkomst 13:00u
Vindt jij het leuk om als Chapterlid de bezoekers tijdens het Open House weekend te informeren over ons Chapter. Laat het ons weten! Stuur even een bericht naar director@bridge-chapter.nl
 
 

Nieuw bij de club!

Met groot genoegen verwelkomen wij bij de The Bridge Chapter - Holland...

Naam: Ruud Reuvers

Leeftijd: 50
Woonplaats: 
Hernen
Gezinssamenstelling: Vrouw en 1 dochter
Ik rij Harley-Davidson sinds: Sinds anderhalve maand
Ik ben lid geworden omdat: Het lijkt mij leuk om met een groep andere Harley rijders op pad te gaan.
Ik verwacht van het Chapter: Gezelligheid tijdens Ride Out en andere activiteiten
Mijn andere hobby’s: Hobby in klein-metaal bewerking
Wat ik nog kwijt wil: Na lange tijd rond gereden te hebben met een Honda Magna en Shadow ga ik nu de echt goede tijd in met mijn Harley-Davidson.

 
Naam: Sim Bosman
Leeftijd: 66 jaar
Woonplaats: 
Huissen
Gezinssamenstelling: Vriendin samenwonend
Ik rij Harley-Davidson sinds: 1998
Ik ben lid geworden omdat: het gezellig is om samen te gaan rijden en leuke dingen te beleven.
Ik verwacht van het Chapter: Gezelligheid
Mijn andere hobby’s: Golfen, uitgaan en natuurlijk lekker motorrijden!
Wat ik nog kwijt wil: Ik ben volgens mij en mijn vriendin goed bezig om lekker te genieten.

Naam: Frank van Stiphout
Leeftijd: 60 jaar over 7 dagen
Woonplaats: Veldhoven

Gezinssamenstelling: getrouwd, 2 kinderen; Sander 31 jaar, Linda 28 jaar, beiden uit huis.
Ik rij Harley-Davidson sinds: 1 jaar
Ik ben lid geworden omdat: het gezellig is om samen te gaan rijden en leuke dingen te beleven.
Ik verwacht van het Chapter: een gezellige groep die mij motiveert om vaker te gaan rijden.
Mijn andere hobby’s: mijn BSA Bobber uit 1968 en Auto en motorsport en fietsen of wandelen
Wat ik nog kwijt wil: is dat ik sinds mijn 18e motor rij, jaren veel te weinig en hoop nog een beetje de schade te kunnen inhalen.

 

Motortaxatie

  

Voor de leden van het Bridge Chapter hebben we een afspraak gemaakt met Beerens Taxaties uit Tilburg voor het laten taxeren van je motor.

De prijs van een taxatie bedraagt € 155,- maar als we dit met meerdere leden tegelijk kunnen organiseren (bijvoorbeeld tijdens de taxatiedag bij Big-Rivers H-D op 6 april) dan ligt een leuke korting in het verschiet...

Mail naar
huubke@big-rivers.nl indien je gebruik wil maken van dit initiatief!
 
 

Rijderstraining 2019

Rij jij al jarenlang motor of heb je wat minder rijervaring en wil je jouw Harley-Davidson graag nog beter leren kennen en daardoor veiliger deelnemen aan het verkeer? Dat kan, schrijf je dan nu in voor deze rijderstraining op zaterdag 30-03-2019. Deze behendigheidstraining biedt je de kans om in één dag je slechte gewoontes af te leren, dingen die je vergeten bent weer op te halen én om je algemene skills te verbeteren.  

We starten de dag om 10:00u in Heteren met een stuk theorie en zal worden vervolgd door een middag vol praktijk oefeningen. De verwachte terugkomst staat gepland om 16:30u. De kosten zijn €35,- p.p.(incl. lunch). Deze Rijderstraining wordt georganiseerd in samenwerking met Big-Rivers H-D. Chapterleden ontvangen daarom een ledenkorting van €10,-


* Omdat we niet tekort willen doen aan persoonlijke aandacht tijdens de training hanteren we een maximaal aantal deelnemers van 25.

Inschrijven

 

 

 

Wilna Baak: "Een vakantie om nooit meer te vergeten"

Lees het verhaal van Robert en Wilna Baak (beiden Chapterlid sinds 2012) en bekijk de prachtige plaatjes van de 7750 km lange reis die zij onlangs beleefd hebben. Ze kijken er met zo veel plezier en trots op terug dat ze dit graag met ons delen. Motorrijden zoals het hoort!

Lees meer