• darkblurbg
  The Bridge Chapter Holland
 • darkblurbg
  The Bridge Chapter Holland
 • darkblurbg
  The Bridge Chapter Holland
 • darkblurbg
  The Bridge Chapter Holland.
 • darkblurbg
  The Bridge Chapter Holland.
 • darkblurbg
  The Bridge Chapter Holland.
 • darkblurbg
  The Bridge Chapter Holland.
 • darkblurbg
  The Bridge Chapter Holland.
 • darkblurbg
  The Bridge Chapter Holland.

Beste,

Al enige jaren zijn wij met een betrekkelijk klein bestuur bezig om allerlei leuke ritten en aanverwante zaken rondom het Bridge Chapter voor de leden te organiseren / coördineren. Dat heeft - zeker afgelopen jaar - geresulteerd in een groei van het aantal leden, veel nieuwe leden die een jaartje gratis mogen proeven aan de club en mooie ritten, waarvan de rit naar de Old Pickup Club en het jubileumfeest van Harley-Davidson in Praag natuurlijk de uitschieters waren ;-)
Dit alles heeft wel een zware wissel gelegd op het kleine bestuur, maar gelukkig is ook daar verandering in ontstaan. Zo is Leon Kimman in oktober toegetreden als Treasurer, gaat Alex Keil zich toeleggen op iets wat wij binnen het bestuur al lange tijd graag zien gebeuren en zal Edkor Polman de vrijkomende Media Officer taken van Alex gaan overnemen. Zij stellen zich hieronder zelf nog even voor.
Uiteraard zullen deze benoemingen in de Algemene Ledenvergadering (zet alvast in je agenda: 25 januari ! ) nog officieel vastgesteld moeten worden, maar daar twijfel ik niet zo erg aan.

Kortom, we kunnen het jaar met een voldane lach op ons gezicht afsluiten. Met een bestuur op sterkte en een mooi programma voor 2019 (jazeker, die is alweer klaar) staat het licht voor wederom een mooi motorseizoen op groen!

Paul Brouwer
Director The Bridge Chapter Holland

Leon Kimman

Hallo, mijn naam is Leon Kimman. Ik ben 50 jaar, getrouwd en vader van twee prachtige dochters. Motorrijden is al jarenlang een passie voor me waarbij het Harley gevoel de laatste 5 jaar een extra dimensie aan mijn passie heeft toegevoegd. Deze passie deel ik inmiddels met mijn oudste dochter van 18 jaar die sinds haar 8e al met vele ritten en vakanties op de motor is meegegaan.

Na bijna 5 jaar lid te zijn van het Bridge Chapter, wilde ik wat actiever bijdragen aan het clubgevoel. Door een recentelijke verandering in mijn leven wilde ik niet langer meer wachten en aan de zijkant toekijken en heb ik me bij het bestuur als beschikbaar aangemeld. Ik heb de rol van Treasurer op me genomen waardoor ik verantwoordelijk ben geworden voor jullie pecunia.  Als Treasurer en inmiddels één van de Road Captains hoop ik jullie komend jaar op diverse ride-outs te mogen verwelkomen!
Tot binnenkort!

Alex Keil

Ik ben Alex Keil, 62 jaar, al 21 jaar lid van het Bridge Chapter en 25 jaar Harley rijder.
Jullie kennen mij misschien ook al als de Media-Officer welke functie ik nog bekleed tot 1 januari 2019. Hierna stort ik me op een nieuw avontuur als Membership-Officer, een functie die bij het Bridge Chapter al lang vacant was.
Hoe en wat dit gaat inhouden ga ik alle leden nog in een persoonlijk bericht mededelen in januari 2019. Maar dat ik graag wat meer verbondenheid en input van onze leden wil stimuleren staat al vast en natuurlijk ga ik ook nieuwe leden trachten te rekruteren. Laat je verrassen!
Voor nu alvast fijne feestdagen en een zonnig motorjaar 2019 gewenst met vele veilige kilometers.
Tot ziens op de ALV van 25 januari 2019!

Edkor Polman

Hoi, mijn naam is Edkor Polman, 55 jaar en fanatiek Harley-Davidson rijder. Ik woon samen met Lot Hartgers - mijn jeugdliefde - en ik heb 2 kinderen van resp. 24 en 21 jaar (beiden het huis uit).
Ik ben 35 jaar en 10 maanden werkzaam geweest bij Top Sleep Slaapcomfort in Arnhem. Per 1 januari 2019 is de zaak verhuurd (maar gaat wel door onder de naam Top Sleep). Vanaf dat moment start ik in de functie van Media Officer bij het Bridge Chapter. Dit houdt in dat ik de contacten richting de leden en ook niet leden probeer te animeren via internet, Facebook en de Bridge app.
Ik ben van 2014 tot 2018 voorzitter geweest van de Oosterbeekse Motor Club. Door werk kon ik niet veel meer deelnemen aan vergaderingen e.d. en de club zelf wilde niet meer doorgroeien.
Per 1 januari heb ik een stuk minder werk en kan ik me goed inzetten voor het Bridge Chapter. Ik heb er mieters veel zin in!
 
 
 

Motortaxatie
Voor de leden van het Bridge Chapter hebben we een afspraak gemaakt met Beerens Taxaties uit Tilburg voor het laten taxeren van je motor.
De prijs van een taxatie bedraagt € 155,- maar als we dit met meerdere leden tegelijk kunnen organiseren (bijvoorbeeld bij Big-Rivers H-D) dan ligt een leuke korting in het verschiet...

Lees meer ...

 

 

Hamburg Harley Day's 2019

Nog niet ingeschreven? Doe dat dan nog snel want we hebben al 40 inschrijvingen ontvangen! Er zijn al extra kamers bijgeboekt dus maak hier snel gebruik van.
Inschrijven
 

Het bestuur van The Bridge Chapter Holland nodigt hierbij alle leden (en geïnteresseerden) uit voor de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering, die zal worden gehouden op vrijdagavond 25 januari 2019 bij onze dealer Big-Rivers Harley-Davidson. De aanvang van de vergadering is 19:30 uur.

Bekijk hier hier de notulen van 2017

 

 

Nieuw bij de club!
Met groot genoegen verwelkomen wij bij de The Bridge Chapter - Holland...
Naam: Edkor Polman

Leeftijd: 55
Woonplaats: Heteren
Gezinssamenstelling: Samenwonend
Ik rij Harley-Davidson sinds: 2008
Ik ben lid geworden omdat: Ik Big-Rivers H-D en zijne een warm hart toedraag 
Ik verwacht van het Chapter: Heel veel geld :)
Mijn andere hobby’s: Motoren poetsen  
Wat ik nog kwijt wil: 
Erg veel zin om voor de Bridge Chapter wat te gaan betekenen in de vorm van Ride Outs, het vastleggen van leuke momenten en het maken van ludieke films.

 
Naam: Monteque Gores
Leeftijd:  41
Woonplaats:  Doesburg
Gezinssamenstelling: Vrouw en 2 kinderen, 2 jongens
Ik rij Harley-Davidson sinds: 2018
Ik ben lid geworden omdat: Ik het aangeboden kreeg bij Big Rivers en ik het leuk vind om zo nu en dan een groepsrit te maken.
Ik verwacht van het Chapter: Leuke meetings, met Harley rijders 
Mijn andere hobby’s: Golf, biertje drinken met vrienden.  
Wat ik nog kwijt wil: Ik wil eigenlijk niks kwijt. Dingen kwijt zijn is zo lastig.