• darkblurbg
  The Bridge Chapter Holland
 • darkblurbg
  The Bridge Chapter Holland
 • darkblurbg
  The Bridge Chapter Holland
 • darkblurbg
  The Bridge Chapter Holland.
 • darkblurbg
  The Bridge Chapter Holland.
 • darkblurbg
  The Bridge Chapter Holland.
 • darkblurbg
  The Bridge Chapter Holland.
 • darkblurbg
  The Bridge Chapter Holland.
 • darkblurbg
  The Bridge Chapter Holland.

Beste,

Van een echte winter kunnen we vooralsnog niet spreken, maar we zitten toch inmiddels al in de decembermaand. De Kerstdagen liggen voor ons en al snel daarna de jaarwisseling.De meesten van ons hebben hun tweewielige kindje inmiddels aan de voeding en onder de deken staan. Dit is geen jaargetijde voor lekker toeren, maar wel een tijd voor gezelligheid met familie en vrienden.

En wanneer we dan die dagen weer achter de rug hebben, gaan we vooruit kijken naar het voorjaar en weer een nieuw seizoen vol mooie ritten met gezellige soortgenoten ;-) Ik begin alweer weg te dromen naar het nieuwe seizoen ……

Gelukkig hoeven we niet zo lang te wachten om elkaar weer te ontmoeten. Zo hebben we op 13 januari de Nieuwjaars borrel bij Big-Rivers en op 25 januari de Algemene Ledenvergadering van het Chapter (ook bij Big-Rivers). Zet die data alvast in je agenda!

Rest mij nog jullie - namens het voltallige bestuur van het Chapter en alle medewerkers van onze dealer - hele fijne feestdagen en een mooie jaarwisseling te wensen. Op naar een nieuw jaar met veel fijne en veilige kilometers op het tweewielige kindje - als hij/zij weer onder deken vandaag gekropen is ;-)

Paul Brouwer
Director The Bridge Chapter Holland

 

 

Het bestuur van The Bridge Chapter Holland nodigt hierbij alle leden (en geïnteresseerden) uit voor de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering, die zal worden gehouden op vrijdagavond 25 januari 2019 bij onze dealer Big-Rivers Harley-Davidson. De aanvang van de vergadering is 19:30 uur.

Bekijk hier hier de notulen van 2017

 

 

13 januari - Nieuwjaarsborrel
25 januari - ALV
23 februari - GPS informatiemiddag
10 maart - Ride Out
24 maart - Open Ride Out
30 maart - Rijderstraining
6 april - Road Captain training
28 april - Ride Out
3 mei - Informatieavond Hamburg
11 mei - Ride Out
15 juni - Ride Out
27 t/m 30 juni - Hamburg Harley Day's
21 juli - Ride Out
11 augustus - Ride Out
23 t/m 25 augustus - Chapterweekend
22 september - Open Ride Out
13 oktober - Ride Out
9 november - Snertrit
 
 

Hamburg Harley Day's 2019

Nog niet ingeschreven? Doe dat dan nog snel want we hebben al 42 inschrijvingen ontvangen! Er zijn al extra kamers bijgeboekt dus maak hier snel gebruik van.
 
 

Nieuw bij de club!
Met groot genoegen verwelkomen wij bij de The Bridge Chapter - Holland...
Naam: Remona en Dennis

Woonplaats: Ede
Gezinssamenstelling: Ik woon samen met Dennis (ook nieuw bij de Chapter) en zijn zoon Jay.
Wij rijden Harley-Davidson sinds: ik bezit op dit moment een Harley Davidson (Street Rod), maar heb het rijbewijs nog niet (AVD moet ik nog halen). Een beter begin is er niet wat mij betreft :-) Dennis heeft al jaren zijn motorrijbewijs, hij is altijd liefhebber van choppers geweest en heeft sinds juni zijn Street Bob.
Wij zijn lid geworden omdat: we onze motoren bij Big Rivers hebben gekocht en dit ons het leukste Chapter lijkt hier in de omgeving.
Wij verwachten van het Chapter: gezellige  bijeenkomsten en ride-outs.
Mijn andere hobby’s: creatieve activiteiten, kunst kijken, hardlopen, Netflixen. 
Wat ik nog kwijt wil: we hebben een oldtimer Honda CBX in de garage staan. Daar reed Dennis op voordat we op zoek konden gaan naar een Harley Davidson voor hem. Toen we er één gingen bezichtigen, ben ik er uiteraard ook even op gaan zitten.. en vanaf dat moment had ik besloten zelf ook te willen gaan rijden. So here we are!

 
Naam: Martin Antoine
Leeftijd: 61 jaar
Woonplaats: Arnhem
Gezinssamenstelling: getrouwd geen kinderen.
Ik rij Harley-Davidson sinds: November 2018
Ik ben lid geworden omdat: Het lijkt mij wel leuk en ben wel nieuwsgierig.
Ik verwacht van het Chapter: Tsja, gezelligheid ?
Mijn andere hobby’s: sport graag, fitness e.d.  
Wat ik nog kwijt wil: Heb Harley Davidson altijd een mooie merk/motor gevonden. Heb hiervoor 23 jaar (met plezier)een VT 1100C1 uit 1989 gereden. Ben geen “Hardcore” Harley fanaat. Het is een mooie motor, rijdt veel lekkerder dan mijn oude motor. En ja, je gaat een beetje stoer kijken als je rijdt. Verder kan ik Japanse motoren (en hun eigenaren) ook waarderen.

 

 

Ben jij al bekend met het RIDE365 programma van de HOG?

Lees dit artikel

 

 

 

Nieuwjaarsborrel 2019
Op zondag 13 januari 2019 willen we graag toosten op het nieuwe jaar. Je bent van harte welkom bij Big-Rivers Harley-Davidson om gezamenlijk het glas te heffen (officiële toost rond 14:00u). Tot dan!!!