• darkblurbg
  The Bridge Chapter Holland
 • darkblurbg
  The Bridge Chapter Holland
 • darkblurbg
  The Bridge Chapter Holland
 • darkblurbg
  The Bridge Chapter Holland.
 • darkblurbg
  The Bridge Chapter Holland.
 • darkblurbg
  The Bridge Chapter Holland.
 • darkblurbg
  The Bridge Chapter Holland.
 • darkblurbg
  The Bridge Chapter Holland.
 • darkblurbg
  The Bridge Chapter Holland.

Beste,

 
Het is alweer 14 dagen geleden dat we het jaar 2020, voor velen een vervelend en naar jaar, hebben afgesloten. Terwijl 2020 een jaar was, waar we niet graag te lang bij stil willen staan, is 2021 gestart met voorlopig nog dezelfde uitdagingen. Afstand houden en niet met teveel mensen bij elkaar komen. Nèt die zaken die de mens als sociaal ‘dier’ niet zo goed beheerst. Hoe lang corona nog invloed op ons sociaal leven zal hebben, weet niemand, maar laten we hopen dat we met de start van de vaccinaties we met zijn allen de corona ellende zo snel mogelijk achter ons kunnen laten en dat 2021 een goed en mooi motorjaar mag worden. En vooral dat we gezond mogen blijven.
 
Zo… en nu de club… (ondanks alles startten we in december met de plannen voor het nieuwe jaar…)

Achter de schermen wordt er alweer hard gewerkt aan de leukere dingen van het leven, namelijk activiteiten voor de leden in 2021 die op een of andere manier allemaal wel iets te maken hebben met onze voorliefde voor het rijden op onze Harley’s. Gezien het feit dat ons clubbestuur inmiddels flink is uitgebreid, zullen enkelen in deze nieuwsbrief aangeven waar ze mee bezig zijn.
 
Ik wens jullie allemaal een voorspoedig en gezond motorjaar toe. Mogen we dit jaar van het motorseizoen gaan genieten!

Leon Kimman
Director The Bridge Chapter Holland
 

Hoi Chapter vrienden,
 
Het zal je niet zijn ontgaan, het is niet mogelijk om samen te komen en met zijn allen gezellig de ALV bij te wonen. Daarom hebben we besloten om deze naar 26 februari te verplaatsen, aanvang 19:30 uur. Wanneer het dan nóg niet mogelijk is dan zullen we de ALV virtueel houden via “Jitsi” en de inlog gegevens worden dan uiteraard tijdig gedeeld. Maar laten we er nu vanuit gaan dat het mogelijk is om elkaar in levende lijve te ontmoeten bij onze sponsoring dealer Big Rivers Harley Davidson!

We zitten zeker niet stil als nieuw bestuur en graag delen we alvast wat meer over de ALV én de activiteiten voor het komende seizoen. De Notulen ALV 2020 zijn voor jullie goedkeur na te lezen op de website, ook is de agenda voor de ALV 2021 daar te vinden.

Wist je trouwens al dat Bridge Chapter rockers, patches, pins en vlaggen bij mij besteld kunnen worden? Ik heb nu een voorraad beschikbaar, stuur je wensen of bestellingen naar secretary@bridge-chapter.nl (Er wordt gewerkt naar een mooiere oplossing om nog makkelijker te bestellen maar dat voor de toekomst!)
Geniet verder van de eerste nieuwsbrief van dit seizoen zet de ALV met grote letters in je agenda vast, koop een nieuwe club patch en “get in the mood” voor het komende seizoen!
​​​​​
Intussen, e-mail of app je ideeën of opmerkingen gerust naar mij of de andere Officers, we zijn er voor jullie. 
 

Jaap Jan Möhlmann
Secretary The Bridge Chapter Holland

 

Hallo Chapterleden,

Als activity-officer wens ik jullie het allerbeste voor 2021.

Omdat veel dingen onzeker zijn in deze tijd willen wij als bestuur jullie toch laten weten dat door een chapterlid, die in de OH app zit, enthousiast is verteld over zijn alweer voor het vierde jaar terugkerend tripje van 3 dagen naar Magic Bike in Rüdesheim.

Daarop is al door veel leden gereageerd met het reserveren van een kamer in het NH hotel in Bingen van vrijdag 4 juni tot zondag 6 juni.
Het is geen chapter uitje maar toch alvast een leuk initiatief waar inmiddels al 27 leden naar toe gaan, op eigen gelegenheid of in kleine groepjes, waarbij we elkaar treffen in het hotel in Bingen, wat aan de andere kant van de Rijn ligt, maar waar we te voet via een pontje naar Rüdesheim kunnen gaan en je heel dicht bij het evenemententerrein uitstapt.
 
Heb je zin om daarnaartoe te gaan, andere leden beter te leren kennen en een weekendje in Duitsland door te brengen? Boek dan een kamer en laat het ons weten (gratis annuleren kan tot 3 juni als je rechtstreeks bij het hotel boekt).
Mocht je nog vragen hebben hierover hoor ik het graag.
 
Verder hoop ik jullie allemaal te ontmoeten op de ALV op 26 februari.
 

Frank van Stiphout
Activity Officer The Bridge Chapter Holland

 

Highlights agenda 2021

Tijdens de komende ALV presenteren we onze volledige agenda én uiteraard zijn alle evenementen onder voorbehoud i.v.m. de geldende Covid-19 maatregelen.

 

Nieuw bij de club!

Met groot genoegen verwelkomen wij bij de The Bridge Chapter - Holland...
Naam: Max Heinzmann

Leeftijd: 22
Woonplaats: Nijmegen
Gezinssamenstelling: alleenstaand/studentenhuis 
Ik rij Harley-Davidson sinds: 5 november 2020
Ik ben lid geworden omdat: Omdat een vriend van mij lid is en ik graag de experience van de HOG wil meemaken
Ik verwacht van het Chapter: veel gezelligheid vooral
Mijn andere hobby’s zijn: Gamen, Series, Gitaar spelen, Dj'en, lezen. 
Wat ik nog kwijt wil: ik rij sporter iron xl 1200

Naam: Frits ter Heide

Leeftijd: 65 jaar
Woonplaats: Berkel-Enschot
Gezinssamenstelling: getrouwd en 2 zonen
Ik rij Harley-Davidson sinds: oktober 2020, motor sinds 1977, dus een Harley laatbloeier
Ik ben lid geworden omdat: het leuk is om een hobby te delen en met gelijkgestemden erop uit te trekken
Ik verwacht van het Chapter: leuke ritten, leuke gesprekken, nieuwe contacten leggen, beetje hd leren kennen, beetje kwatsen
Mijn andere hobby’s zijn: 1 japanse motor (oei), golfen ( oei oei), wandelen,fietsen,theater,carnaval, vrijwilligerswerk PUM ( google maar)
Wat ik nog kwijt wil: kijk uit naar een mooi jaar met wat meer vrijheid en mooie kilometers

 
"Great communication begins with connection"
Via de onderstaande link kun je deelnemen aan één of beide WhatsApp groepen. 
(alleen voor leden van The Bridge Chapter)