• darkblurbg
  The Bridge Chapter Holland
 • darkblurbg
  The Bridge Chapter Holland
 • darkblurbg
  The Bridge Chapter Holland
 • darkblurbg
  The Bridge Chapter Holland.
 • darkblurbg
  The Bridge Chapter Holland.
 • darkblurbg
  The Bridge Chapter Holland.
 • darkblurbg
  The Bridge Chapter Holland.
 • darkblurbg
  The Bridge Chapter Holland.
 • darkblurbg
  The Bridge Chapter Holland.

Beste leden
 

We hebben amper 3 keer met onze ogen geknipperd en er zijn alweer bijna 2 maanden van het nieuwe jaar voorbij… De tijd vliegt als je lol hebt zegt men. Ik weet niet hoe het jullie vergaat, maar ik hoop dat de werkelijke lol, het weer in je armen kunnen nemen van geliefden en het in groepen weer kunnen genieten van hobby’s dit jaar weer mogelijk gaat worden.
Dat betekent ook, dat daar waar we in 2020 relatief weinig voor onze leden hebben kunnen betekenen, we hopelijk in 2021 leuke en interessante events kunnen organiseren!
 
Het bestuur heeft niet stilgezeten en heeft voor 2021 een activiteiten kalender opgesteld waarover onze Activity Officer tijdens de ALV wat meer gaat vertellen. Net als de Head Road Captain die een en ander te melden heeft over rijopleidingen, de Treasurer iets kwijt wil over het gevoerde financiële beleid als ook de stand van de pegels en de flinke groei die onze club ondanks alles doormaakt, onze Charity Officer wat wil vertellen over goede doelen die ons Chapter in 2021 wil ondersteunen en de LoH (Ladies of Harley) Officer die alle ladies wil mobiliseren!
 
Oh ja, de ALV…. Deze gaat dit jaar ‘op afstand’ plaatsvinden… Heel tegenstrijdig, club, clubgevoel, delen van passies, interesses en ervaringen. Hier past ‘op afstand’ eigenlijk niet bij. Maar we moeten het er voorlopig nog wel even mee doen.
 
Namens het gehele bestuur spreek ik de hoop uit dat jullie allemaal de online ALV bijwonen en dat het systeem dit aankan 😊
 
Groet en tot zo snel mogelijk!
Leon Kimman
Director The Bridge Chapter Holland
 

 
Vanwege de verlenging van de avondklok is een ALV bij Big Rivers dit jaar niet mogelijk. Dat is uiteraard niet zoals jullie nieuwe bestuur het graag zou willen, maar we kunnen helaas niet anders. Met al bijna twee verstreken maanden in het nieuwe jaar is het echter geen optie om de ALV nog een keer te verschuiven. Daarom organiseren we een digitale ALV. Dat doen we via Jitsi Meet. 

Hoe? Heel eenvoudig: Jitsi is een digitale vergaderingmogelijkheid die gewoon via de browser werkt. Het enige dat je nodig hebt is een pc/laptop of tablet die beschikt over een camera en microfoon. Daarnaast moet je toegang hebben tot internet, dus je moet beschikken over wifi en een internetbrowser (maakt niet uit welke). Je start je laptop of pc op of je tablet en om in de vergadering te komen hoef je op 26 februari een kwartier voor de start van de ALV om 19.30 uur alleen maar te klikken op onderstaande link:
Digitale ALV

Je zit dan al in de meeting! Daarna zet je midden onderin je scherm naast de uitknop je camera aan door op het icoontje te klikken (zodat het streepje er door weg is) en hetzelfde doe je met het microfoon icoontje aan de andere kant van de uitknop, zodat we je kunnen horen. Als het allemaal niet lukt, helpen we je daarmee. Van belang is daarom dat je tijdig probeert of het allemaal werkt. De link is direct beschikbaar, dus je kunt het al vroegtijdig proberen. Dan heb je nog even tijd om koffie te pakken en lekker onderuit de vergadering te volgen!
 
We zorgen er voor dat alle stukken op het scherm worden gedeeld (zichtbaar zijn) en dat er ruimte is voor vragen. De nadere spelregels over de wijze waarop we de vergadering gaan houden zullen we na de start van de vergadering uitleggen. Nu alvast belangrijk: zorg dat je tijdig klaar zit, dus start je pc/laptop/tablet tijdig voor de vergadering op en zorg dat je in een rustige omgeving zit zodat je anderen niet stoort en alles goed kunt volgen. 
 
Ben je straks de nieuwsbrief kwijt? Geen probleem, in de week van de ALV ontvangen alle chapter-leden nogmaals een aparte mail met de uitnodiging met instructies. 
 
De ALV agenda is in te zien via een link achter het ledengedeelte van onze website.
Natuurlijk wil je de digitale ALV bijwonen! Meld je via een e-mail aan bij onze secretary Jaap Jan. Mochten er vragen of opmerkingen zijn over de komende ALV en/of over de agenda dan mag je die ook mailen.

Mail Jaap Jan

Tot 26 februari…!! Enne…. die borrel houden jullie tegoed!!
 
Gert Klay
Treasurer The Bridge Chapter Holland
 
Jubileumjaar 2022
Hallo Harley-vrienden, 

De coronaperikelen blijven ons maar achtervolgen en beperkingen blijven aanhouden.
Maar achter de wolken schijnt de zon en daar willen we straks optimaal van kunnen genieten.

Dat vergt ook wat voorbereidingen en willen we een commissie samen stellen om voor het jubileumjaar (het 25-jarig bestaan van ons chapter in 2022) het één en ander op touw te zetten.

Vind jij het leuk om je steentje bij te dragen en met leuke ideeën, samen met andere chapterleden, een super jubileumfeest en andere evenementen in het jubileumjaar te organiseren?

Dan hoor ik dat graag of op de aanstaande ALV of in een mailtje aan mij of het bestuur.
Blijf gezond en tot 26 februari op de digitale ALV.
 
Frank van Stiphout
Activity Officer The Bridge Chapter Holland
Mail Frank
 
Charity
Hallo allemaal!
 
Met een nieuw bestuur is ook een nieuwe functie ontstaan, namelijk die van Charity Officer. Charity staat voor goede doelen. Wat gaan wij als Bridge Chapter hier mee doen?

Nou, daar heb ik jullie voor nodig. Ik zoek goede doelen, het liefst in of rondom Heteren (ruime omtrek).

Ben of ken je iemand die met een kleinschalig goed doel bezig is en die wel wat ondersteuning kan gebruiken? Als voorbeeld noem ik het opknappen van een buurt speelplaats, een leugenbank voor de ouderen of iets totaal anders? Laat het me weten, dan maken we een keuze.

Het zou mooi zijn als we als Bridge Chapter een mooi gebaar kunnen maken naar onze omgeving. Help je mee? Stuur je ideeën voor lokale goede doelen maar naar mij. Bellen, appen of mailen: het is allemaal goed. Ik hoor graag van je!
 
Inge van Binsbergen
Charity Officer The Bridge Chapter Holland
Mail Inge
 

HOG-lidmaatschap
 
Als dealer-gebonden chapter schrijven onze statuten voor dat ieder volwaardig Chapter-lid ook lid dient te zijn van de Harley Owners Group (HOG). Dat betekent dat ieder nieuw lid gelijktijdig of op zijn minst vlot na zijn of haar lidmaatschap van het chapter zich ook meldt als lid bij de HOG. Het lidmaatschap biedt voordelen zoals kortingen, merchandise zoals patches, pins, een T-shirt en een eigen periodiek lijfblad. Belangrijker is echter dat het de Harley rijders als groep natuurlijk extra identiteit geeft en dat willen we allemaal!!
De verplichting geldt niet voor de sponsor-leden/bijrijders, maar het is zeker een aanrader dat ook te doen.
 
Hoe je HOG-lid wordt blijkt niet voor iedereen duidelijk te zijn. Bij de aanschaf van een motor bij Big Rivers ontvang je altijd informatie voor de aanmelding van het lidmaatschap (de informatie zit in de map met bescheiden die je bij de motor ontvangt). Je kunt echter ook via de website lid worden, via deze link:
Website HOG
Je kunt ook op het HOG logo klikken op onze chapter homepage. Ben je op de homepage van de HOG, scroll dan naar beneden tot je bij het onderdeel “Word nu H.O.G. lid of vernieuw nu”  komt. Daar kun je je aanmelden als lid of je lidmaatschap verlengen/vernieuwen.
 
In het gedeelte van de website daaronder kun je in het middelste blok ook je bestaande lidmaatschap beheren, en bijv. je lidmaatschapstermijn zien of je adresgegevens wijzigen.
 
Blijkbaar lukt het niet altijd goed om zaken aan te passen of wordt dat niet direct zichtbaar. Het zou zonde zijn als je daardoor niet meer als lid aangemeld blijft of bijv. het lijfblad niet meer ontvangt.
Je kunt dan ook bellen met het supportnummer: 00 800 1111 2223
N.B. de dubbele 0 is correct en het gesprek kan in het Nederlands.
 
Tijdens de ALV zullen we nogmaals aan alle chapter leden die nog geen HOG lid zijn de oproep doen om je aan te melden !!
 
Gert Klay
Treasurer The Bridge Chapter Holland
 
"Great communication begins with connection"
Via de onderstaande link kun je deelnemen aan één of beide WhatsApp groepen. 
(alleen voor leden van The Bridge Chapter)
Officiële WhatsApp groep >>
Ouwehoer WhatsApp groep >>