Promotor reizen

Gepubliceerd op: 16-05-2018

Van 15 tot 17 juni 2018

Beste Chapter (Activity) Officer,

 

Via deze weg wil ik je graag attenderen op een actie die HOG Benelux in samenwerking met Promotor Reizen heeft opgezet. Jaarlijks organiseert Promotor Reizen de Promotor Clubtoer; een feest op zee, gecombineerd met een indrukwekkende motortrip door de Engelse countryside. Dit jaar zal de clubtoer plaatsvinden van 15 tot 17 juni (oftewel, het weekend ná de Benelux H.O.G. Rally en het Euro Festival). Promotor Reizen heeft speciaal voor HOG-leden een unieke kortingscode aangemaakt, welke recht geeft op € 25,- korting per persoon.

 

In het kort, wat houdt de trip precies in?

Om de details van de trip te bekijken en te boeken klik je hier. Het is mogelijk om als individueel HOG-lid een 1, 2 of 4-persoonshut te boeken aan boord van de P&O ferry vanuit Europoort naar Hull (vanaf € 249,- pp o.b.v. 4-persoonshut, exclusief HOG-korting). Als HOG-lid zal je dan zoveel mogelijk bij andere HOG-leden in een hut geplaatst worden. Als HOG Chapter kun je ook volledige hutten boeken, de korting geldt dan nog steeds per persoon (zo heb je op een 4-persoonshut dus € 100,- korting). In het boekingsscherm kun je onderaan het scherm de kortingscode HOG-2018 invoeren, waarna de korting van € 25,- per persoon zal worden toegepast. Voel je vrij om deze code te delen met al je Chapter-leden.

 

Mocht je verdere vragen hebben over de trip of de reservering kan er contact opgenomen worden met Marlies Klunder (Promotor Reizen): +31(0)655791158 of info@promotor-reizen.nl.

 

Met vriendelijke groet,

Tim Koedijk

Consumer Experience Manager

Harley-Davidson Benelux